Feina per a 2n d’ESO – 2a llengua (Sònia Sas)

Hallo an alle! Wie geht’s?
Aquesta serà la darrera tasca d’alemany. Si l’entregueu abans del 31/5 la puc tenir en compte de cara a la nota del tercer trimestre, i també tindré en compte si acabeu de fer les fitxes interactives a Liveworksheets.
Aquest cop anirem al Kursbuch, Seite 60. A l’exercici 1 heu de llegir el text i omplir Steckbrief de la Sarah.
Seite 60. Exercici 2. Was essen die Jugendliche gern?. Heu de llegir el text i dir què mengen la Jessica, el Vincent i la Svenja.
M’heu de dir una recepta en alemany (Rezept) indicant només els ingredients principals en alemany(Zutaten) i el nom del plat en català o castellà.
Em podeu entregar a ssas@xtec.cat els tres exercicis al mateix arxiu google que jo pugui editar per corregir, danke!
Bleib gesund!
Missatges anteriors:
Confitasques 11-22/5

Hallo an alle! Wie geht’s?

Aquesta quinzena us he posat més fitxes interactives a Liveworksheets : 12, 13, 14 i 15. Us animo a acabar les anteriors si no ho heu fet. Penseu que és molt important intentar-ho, la nota no és important. només tinc en compte el vostre esforç. Teniu més d’una oportunitat a cada fitxa, ànims i endavant!
Bleib gesund!

Missatges antics:

Hallo an alle!

Ich hoffe, dass es euch sehr gut geht!

Els temes 8 i 9 del vostre llibre Beste Freunde que no vam poder acabar, hi apareix vocabulari de menjar (Essen) i begudes (Getränke)

Entreu a German Games i cliqueu a ‘Start’, llavors a ‘Food’ i llavors a ‘fruit’, ‘vegetables’,’groceries’,’restaurant’ and ‘drinks and snacks’. Cliqueu a “Full tutorial” i comenceu a fer el que us demanen. Primer, us ensenyen el vocabulari i després, teniu exercicis. Quan acabeu d’aprendre-les totes, cliqueu a “Games” a la part de dalt i comenceu a fer els jocs sobre el tema.

Us assignaré a Liveworksheets 2 fitxes interactives amb vocabulari de menjar (Essen), endavant!

Bleib gesund zu Hause!

 

Missatges anteriors

Hallo an alle,
espero que hagueu tingut una bona i relaxada setmana santa. Com ja us vaig dir, a partir del 14/4 començarem  a treballar amb un quadern interactiu.
1) Si encara no ho heu fet, heu d’anar a la web liveworksheets:
https://es.liveworksheets.com/ i hi  haureu de donar aquest codi: 0q4go5lcio
2) Us haureu de registrar amb un nom d’usuari i contrasenya (recordeu-la)
3) Són tasques online que es corregeixen i generen una nota que jo veuré i vosaltres també. Penseu que l’important és que hi accediu, que ho intenteu i que repasseu l’alemany que ja sabeu, no la nota.Si ho necessiteu, podeu tenir qualsevol material d’alemany quan les feu.
4) A partir del 14/04 les tasques a fer seran obligatòries i  es tindrà en compte el vostre treball per la nota final de l’assignatura.
5) Trobareu 9 fitxes interactives que podeu anar fent fins el 30/4, escolliu el moment del dia que us va millor treballar. Us recomano fer tres fitxes cada setmana.
Per qualsevol dubte, em podeu contactar a  ssas@xtec.cat. Viel Spaß!

 

Missatges més antics:

Per tal de no perdre el fil amb l’alemany, us aconsello de fer els següents exercicis online del llibre de classe Beste Freunde A1.1. Podeu anar fent tots els exercicis per repassar fins a la Lektion 7, que són les que heu fet l’any anterior i aquest any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s