Feina per 4t d’ESO – 2a llengua (Sònia Sas)

Hallo an alle! Wie geht’s?
Aquesta serà la darrera tasca d’alemany. Teniu de temps fins el 5/6 però si l’entregueu abans del 31/5 la puc tenir en compte de cara a la nota del tercer trimestre, també em podeu enviar totes les tasques que tingueu endarrerides.
Aquest cop anirem al Kursbuch, Seite 56. A l’exercici 1 teniu 6 fotos d’un viatge d’estudis d’uns estudiants alemanys a Àustria. Heu de llegir el diari de viatge ue teniu a l’exercici 2 i posar una data i un títol a cada fot. Ex: FOTO A – 7.Juni / Ankunft in Innsbruck. A l’exercici 3 heu de posar les 5 paraules correctes que trobeu al text.
Kursbuch, Seite 57. Al llibre teniu un exemple de Suïssa. Nosaltres farem el mateix amb Catalunya. Heu de fer un pla de viatge (no cal posar mapa) i triar 5 punts de Catalunya que vulgueu visitar amb la classe i dir què s’hi pot fer allà. Ex: Ich möchte nach Viella fahren, dort können wir in die Berge wandern und Ski fahren.
Em podeu entregar les tres tasques a ssas@xtec.cat al mateix arxiu google que jo pugui editar per corregir, danke!
Bleib gesund!
Missatges anteriors:
Confitasques 11-22/5

Hallo an alle, wie geht’s?

Les tasques per aquesta quinzena són:
-fer les fitxes interactives 15 i 16 a Liveworksheets i us animo a acabar les anteriors si no ho heu fet.
-redactar 12 frases en Perfekt seguint les instruccions del document adjunt Bilde 12 Sätze-Perfekt-Was passt zusammen_ – Documents de Google i enviar-les a ssas@xtec.cat.
Bleib gesund!

Missatges antics:

Hallo an alle!

Ich hoffe, dass es euch sehr gut geht!

Hier findet ihr die neue Hausaufgabe:

1)Traducció del text que adjunto al català o castellà (situació a una classe d’alemany)
2)Identificar els verbs en present, posar-los en infinitiu, traduïrlos i pasar-los a Perfekt. Per exemple: arbeitet>arbeiten>treballar> keiner hat gearbeitet
3) Passar tot el text sencer a Perfekt.

Bleib gesund zu Hause!
Missatges anteriors:
Hallo an alle,
espero que hagueu tingut una bona i relaxada setmana santa. Com ja us vaig dir, a partir del 14/04 començarem a treballar amb un quadern interactiu.
1) Si encara no ho heu fet, heu d’anar a la web liveworksheets:
https://es.liveworksheets.com/ i hi  haureu de donar aquest codi:   e52c5tpnn6
2) Us haureu de registrar amb un nom d’usuari i contrasenya (recordeu-la)
3) Són tasques online que es corregeixen i generen una nota que jo veuré i vosaltres també. Penseu que l’important és que hi accediu, que ho intenteu i que repasseu l’alemany que ja sabeu, no la nota.Si ho necessiteu, podeu tenir qualsevol material d’alemany quan les feu.
4) A partir del 14/04 les tasques a fer seran obligatòries i  es tindrà en compte el vostre treball per la nota final de l’assignatura.
5) Trobareu 12 fitxes interactives que podeu anar fent fins el 30/4, escolliu el moment del dia que us va millor treballar. Jo us proposo fer 4 fitxes per setmana.
Per qualsevol dubte, podeu contactar amb mi a  ssas@xtec.cat. Viel Spaß!

Missatges més antics

Hallo, wie geht’s? Espero que seguiu tots i totes bé. Com bé sabeu, ens hem anat comunicant per mail la primera i segona setmana de confinament  i us he anat fent propostes de material online i algunes tasques que m´heu anat enviant. Si algú no ha rebut res, bitte mich kontaktieren: ssas@xtec.cat.

Recordeu el Voki que vam fer de ‘Meine Wohnung’? Ara us proposo que feu un altre Voki o un àudio enregistrant el Schreiben que alguns ja m’heu entregat i us he anat corregint:   Was habe ich gestern gemacht?.

Aquí  (més avall) hi trobareu els indicadors més importants a avaluar. Teniu temps fins al 14/4 per enviar-me’l al meu correu.

Bleib gesund und bis bald!

RÚBRICA SOBRE L’EXPOSICIÓ ORAL EN ALEMANY D’UNA PRESENTACIÓ PERSONAL FETA AMB VOKI. DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS QUE VAIG FER AHIR.

Aquesta rúbrica d’avaluació només tindrà en compte els aspectes més formals sobre la llengua oral alemanya en un nivell A1 de quart d’ESO: presentació i pronunciació correcta (sobretot dels diftongs ei i eu i les dièresis) i estructura de l’oració (ordre correcte dels elements dins la frase, ja que en la llengua alemanya és molt important). Pel que fa al contingut de l’exposició i al vocabulari addicional utilitzat no s’avalua aquí.

Indicadors més rellevants a avaluar


L’alumne saluda i es presenta correctament (nom i edat) abans de començar l’exposició i es despedeix quan l’acaba. 2P


Pronuncia correctament l’alemany (diftongs i dièresis) 2P


L’estructura de les frases utilitzades és correcta. El verb sempre va en 2a posició en alemany. 2P


Utiliza els verbs amb Perfekt correctament, tant amb haben com amb sein. 4P

 

Missatge del mes de març:

Per tal de no perdre el fil amb l’alemany, us aconsello de fer els següents exercicis online del llibre de classe Beste Freunde A1.2. Podeu anar fent tots els exercicis per repassar fins a la Lektion 17.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s